Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В громаді відбулися заходи, присв'ячені Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 11.05.2017 08:37
Кількість переглядів: 827

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

Дорогі ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни, солдатські вдови, діти війни, захисники Української держави, односельчани!

          Зі щирою вдячністю, я вітаю вас із 72-ою річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 72 роки відділяє нас від тієї незабутньої весни 1945 року, коли наші діди та батьки у жорстокій битві вирвали долю нашої землі з пазурів фашистів. 72 роки  поспіль людство низько схиляє голову перед тими, хто поклав на вівтар Великої Перемоги свої життя та здоров'я.

Понад вісім міліонів українців не повернулися до своїх домівок з війни. У роки Великої Вітчизняної війни на захист Батьківщини з Єрок пішли 516 чоловік, 199 з них загинули. За участь в боях з німецько-фашиськими загарбниками орденами і медалями нагороджено 293 жителі селища. З кожним роком пам'ять  про титанічну битву нашого народу стає для нас ще важливішою.

        В українському календарі 9 травня, День Перемоги завжди буде червоним як маки, що символізують пам'ять  про всіх загиблих. Ми шанували, шануємо і завжди будемо шанувати ратний патріотичний подвиг наших дідів і прадідів. І на доказ тому низько вклоняємося перед усіма ветеранами.

Ми завжди будемо вдячні ветеранам за чисте небо над Україною, за нашу можливість народжувати і виховувати дітей у мирі  та любові.

      Нехай на нашій землі завжди панує мир, спокій і злагода.

Слава ветеранам! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь