A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В громаді відбулися заходи, присв'ячені Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 11.05.2017 08:37
Кількість переглядів: 792

 

 

 

 

Дорогі ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни, солдатські вдови, діти війни, захисники Української держави, односельчани!

          Зі щирою вдячністю, я вітаю вас із 72-ою річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 72 роки відділяє нас від тієї незабутньої весни 1945 року, коли наші діди та батьки у жорстокій битві вирвали долю нашої землі з пазурів фашистів. 72 роки  поспіль людство низько схиляє голову перед тими, хто поклав на вівтар Великої Перемоги свої життя та здоров'я.

Понад вісім міліонів українців не повернулися до своїх домівок з війни. У роки Великої Вітчизняної війни на захист Батьківщини з Єрок пішли 516 чоловік, 199 з них загинули. За участь в боях з німецько-фашиськими загарбниками орденами і медалями нагороджено 293 жителі селища. З кожним роком пам'ять  про титанічну битву нашого народу стає для нас ще важливішою.

        В українському календарі 9 травня, День Перемоги завжди буде червоним як маки, що символізують пам'ять  про всіх загиблих. Ми шанували, шануємо і завжди будемо шанувати ратний патріотичний подвиг наших дідів і прадідів. І на доказ тому низько вклоняємося перед усіма ветеранами.

Ми завжди будемо вдячні ветеранам за чисте небо над Україною, за нашу можливість народжувати і виховувати дітей у мирі  та любові.

      Нехай на нашій землі завжди панує мир, спокій і злагода.

Слава ветеранам! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь