A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Громаді вшанували память загиблих воїнів інтернаціоналістів та воїнів АТО

Дата: 15.02.2018 13:33
Кількість переглядів: 719

         15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 29-та річниця виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

         Відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав свідчить про глибоку повагу суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки нести нелегку військову службу в гарячих точках світу.
        От і сьогодні ветеранами Афганістану, які проживають в нашій громаді та учасниками АТО було покладено вінки до могил загиблих воїнів афганців та воїнів АТО, також на їхню честь у Єрківській ЗОШ було проведено концерт з нагоди виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь