A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

День захисту дітей

Дата: 01.06.2016 15:09
Кількість переглядів: 774

 

У перший день літа, 1 червня, у всьому світі святкують Міжнародний день захисту дітей.

За сприянням виконкому Єрківської селищної ради та депутатів обласної ради політичної партії "Всеукраїнського обєднання Черкащани"  Директора ТОВ "Катеринопільський елеватор" Футими А.Ф. та директора  ФГ "Агро Вікторія" Коваленка О.А. "відбувся святковий концерт, конкурси, розваги, батути  присвячені Міжнародному Дню захисту дітей,також по закінченню св'ята дітям  роздано морозиво та подарунки.

Це свято вважається одним з найстаріших міжнародних свят. Вперше його відзначили в 1950 році. В Україні День захисту дітей святкується з 1998 року

Це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства.

Нагадаємо, рішення про проведення Дня захисту дітей було ухвалене Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоровя дітей одним з найважливіших напрямів своєї діяльності. 

У цей день слова особливої поваги людям, які піклуються про діточок, котрі залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь