A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Проведено робочу зустріч з роботодавцями Єрківської ОТГ

Дата: 25.07.2018 10:50
Кількість переглядів: 1326

 

Задля сприяння зайнятості жителів та задоволення кадрових потреб роботодавців, а також з метою забезпечення дотримання законодавства про працю та зайнятість населення на території ОТГ директор Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Тетяна Кондратенко спільно із головою Єрківської об’єднаної територіальної громади Леонідом Польовим та державним інспектором праці Миколою Мирошниченко  13 липня провели робочу зустріч із роботодавцями, які здійснюють діяльність на території громади.

Директор районної філії проінформувала учасників зустрічі про послуги служби зайнятості для роботодавців, ознайомила з новими онлайн-технологіями та електронними сервісами служби зайнятості. Особливий акцент було зроблено на можливості організувати професійне навчання на замовлення роботодавців на сучасній базі ЦПТО. Також ознайомлено з такою послугою, як електронний кабінет для роботодавців, що дозволить роботодавцям співпрацювати з центром зайнятості дистанційно.

 Т.Кондратенко зазначила : «Ми не випадково на засідання запросили такий широкий загал: і представників органів місцевого самоврядування, і представників бізнесу, і державного інспектора з праці. Бо питання зайнятості населення, ситуація на ринку праці безпосередньо залежить від економічного та соціального розвитку країни та регіону. Тому і відповідальність за стан ринку праці лежить на всіх нас разом».

Виступ державного інспектора праці  М.Мирошниченка був присвячений практичному застосуванню роботодавцями законодавства України про працю. Микола Петрович доступно роз’яснив підприємцям про наслідки використання не задекларованої праці найманих працівників та виплати зарплати в «конвертах».

Голова Єрківської ОТГ Леонід Польовий у своєму виступі зазначив: «Тільки комплекс зусиль, який включає в себе покращення умов ведення бізнесу, залучення інвестицій і відродження вітчизняної промисловості, детінізацію зарплат,  зміну підходів до професійної освіти, стимулювання місцевого економічного розвитку, дасть відчутний для людей результат. Ми вже робимо перші кроки, ми твердо налаштовані змінити ситуацію і будемо діяти і далі рішуче і системно».

Зустріч пройшла  у формі конструктивного діалогу, її учасники отримали вичерпні відповіді на питання, що їх зацікавили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь