A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

У Катеринопільській районній філії Черкаського ОЦЗ відбулося засідання клубу «Успішна жінка»

Дата: 01.02.2019 08:28
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

25 січня у районній філії на перше засідання клубу «Успішна жінка» зібралися семеро безробітних жінок. Захід проводила директор районної філії Тетяна Кондратенко, яка, аби познайомити учасників між собою, розвити вміння активно слухати, уважність до співрозмовника, відповідальність, пам’ять, комунікативні навички, запропонувала почати із вправи «Взаємна презентація». Такий початок є обов’язковою складовою колективної роботи, що дає можливість жінкам виразити себе та обмінятись власним досвідом з іншими. При цьому дистанція між учасниками й тренером клубу зменшується, всі активно включаються в роботу. Також жінки озвучують свої професійні наміри, пріоритети та в невимушеній атмосфері обговорюють шляхи їх досягнення, бачення себе та свого місця в соціумі.

Після знайомства Тетяна Кондратенко поінформувала присутніх про мету створення клубу і  формат його роботи. Було зазначено, що основним завданням, яке ставлять перед собою фахівці районної філії є сприяння особистісному зростанню та розвитку психологічних якостей успішної жінки.

Учасниці клубу обговорили роль професії у житті жінки та її вплив на самооцінку й самоствердження,  методи самопрезентації та розвиток комунікабельності, підвищення впевненості в собі та ін.

Тематику наступних засідань визначали самі безробітні жінки, а саме: «Психологічні прийоми підвищення ефективності співбесіди», «Методи самопрезентації: як справити гарне враження» та ін.

Під час проведення засідання клубу жінки отримали багато нової цікавої інформації, яка допоможе їм визначити життєві цілі, перевірити самооцінку.

 

Катеринопільська районна філія


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь