A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ДОПОМАГАЄ СТВОРЮВАТИ НОВІ РОБОЧІ МІСЦЯ

Дата: 01.02.2019 08:35
Кількість переглядів: 561

Фото без опису

29 січня у Катеринопільській районній філії Черкаського ОЦЗ відбулася робоча зустріч за участю  директора філії  Тетяни Кондратенко та заступника відділу надання соціальних послуг Вікторії Волошенюк  з  директором ТОВ «Агросоюзснаб» Ігорем Магдалюком та директором ТОВ «Вектор-Агро ЛТД» Людмилою Гончар.

Ці два підприємства зареєстровані в Катеринопільському районі наприкінці минулого року і зразу ж звернулися до служби зайнятості за сприянням у підборі працівників на будівництво птахоферми по промисловому виробництву яєць у селі Розсохуватка. За два неповних місяці за направленням районної філії працевлаштовані в ТОВ «Агросоюзснаб» вже 7 безробітних.  Ігор Магдалюк розповів, що  в 2019 році на підприємстві планується створити близько 50 нових робочих місць для жителів Катеринопільського району. «Ми вже придбали автобус для забезпечення підвозу працівників із інших населених пунктів. Плани у нас грандіозні, але ми розуміємо, що для їхнього втілення в життя потрібні кваліфіковані працівники. В забезпеченні кадрами підприємства розраховуємо, в першу чергу,  на допомогу служби зайнятості» - зазначив Ігор Вікторович

У ході розмови директор філії Тетяна Кондратенко проінформувала про стан ринку праці в районі, про послуги і сервіси служби зайнятості та професійно-кваліфікаційний склад безробітних, що перебувають на обліку. Окрему увагу Тетяна Іванівна звернула  на те, що з метою підвищення рівня  співпраці з роботодавцями, більш повного забезпечення їхніх потреб у кваліфікованих кадрах службою зайнятості введено в дію нові сервіси – використання відеорезюме та он-лайн співбесід з роботодавцями та електронні кабінети шукача роботи і роботодавця, що значно підвищує ефективність самопрезентації, економить час громадян та роботодавців. За допомогою сервісу «Електронний кабінет роботодавця»  є можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлених претендентів на роботу, здійснити підбір працівників шляхом перегляду резюме. Також роботодавець може в он-лайн режимі подавати звіти про потребу в працівниках.

Вікторія Волошенюк  ознайомила керівників підприємств з можливими  варіантами заохочення роботодавців у разі працевлаштування зареєстрованих безробітних на нове робоче місце та  можливість організації  професійного навчання безробітних на замовлення роботодавців під конкретні робочі місця.

«Тісна співпраця з роботодавцями, розширення переліку послуг  завжди були пріоритетом в роботі служби зайнятості. Завдяки цьому ми можемо максимально задовольнити потреби роботодавців у кадрах, а безробітних забезпечити стабільною роботою», - підсумувала Т.Кондратенко на завершення зустрічі

 

Катеринопільська районна філія


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь