A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Торгівля людьми: Як не стати жертвою?

Дата: 25.02.2019 10:38
Кількість переглядів: 520

Фото без описуФото без опису

Трудова міграція, як явище, для нашої країни набуває загрозливих масштабів та створює негативний вплив на вітчизняний ринок праці. Все більше людей їдуть за кордон на заробітки, але далеко не всі знають про  ризики  потрапити у тенета торгівців людьми. Саме з метою розширення уявлення про існування такого виду експлуатації людини, його ознаки та форми 21 лютого у приміщенні Катеринопільської районної філії Черкаського ОЦЗ відбувся семінар-тренінг на тему: «Торгівля людьми: Як не стати жертвою?», участь у якому взяли 18 безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості.

Провідний фахівець з профорієнтації Олександр Палубінський знайомив учасників з такими поняттями, як «торгівля людьми» та «економічна експлуатація», навчав їх самостійно визначати сумнівні оголошення та правильно поводитися при зверненні до посередників у працевлаштуванні за кордоном. Крім цього, безробітні отримали поради щодо підготовки до виїзду за кордон, які потрібні документи, як оформити робочу візу, тощо.

В ході виконання тренінгових завдань учасники  змогли поглибити та розширити свої знання щодо соціальних структур та громадських організацій, що опікуються проблемами людей, постраждалих від торгівлі людьми.

Сподіваємося, що отримана під час тренінгу інформація дозволить у майбутньому як самим безробітним, так і їхнім рідним та знайомим уникнути небезпечних ситуацій при перебуванні за кордоном або запобігти їх виникненню.

 

Катеринопільська районна філія


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь