A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Посадили дерева в пам'ять про загиблих героїв

Дата: 09.04.2019 12:30
Кількість переглядів: 651

                  З початку тижня у Єрківській ОТГ проходить акція «Посади дерево».

09 квітня за ініціативи головного лісничого  державного підприємства «Звенигородське  лісове господарство» Катеринопільське лісництво      Лисяного Сергія Івановича  була проведена  акція «Посади дерево», до якої долучились працівники лісового господарства та учні Єрківської загальноосвітньої школи   І-ІІІ ступенів імені Героя України В.М.Чорновола .

Сьогодні висадили дерева з надією на скоріший мир у нашій чарівній Україні. Ці молоді дерева у лісі зеленітимуть в пам'ять воїнів – односельчан Бохонька Сергія, Бобурова Руслана, Чумака Віталія , загиблих за Україну під час проведення антитерористичної операції на сході держави.

«Молоді дерева, які висадили будуть уособлювати пам'ять про хоробрих воїнів, які віддали свої життя захищаючи нашу державу від безжального ворога і також нести не тільки екологічний, а й історичний і навчально-виховний характер – як приклад для підростаючого покоління».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь