Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Старшокласники Катеринопільщини знайомилися з Черкаським державним бізнес – коледжом

Дата: 11.04.2019 08:55
Кількість переглядів: 500

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

5 квітня, в рамках проведення акції «Випускник 2019», фахівцями Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості організовано проведення презентації Черкаського державного бізнес – коледжу для старшокласників Катеринопільського НВК №1 та Єрківської загальноосвітньої школи ім. В.Чорновола.

Навчальний заклад представляв завідувач кафедри «Облік та фінанси» Віктор Здір, який розповів про основні напрямки діяльності коледжу, умови вступу, міжнародні програми співпраці з навчальними закладами Євросоюзу. Він зазначив, що  спеціальність «Облік і оподаткування» настільки універсальна, що дозволяє випускнику знайти роботу в будь якій сфері економіки або реалізуватися як підприємець.

          Провідний фахівець з профорієнтації районної філії Олександр Палубінський відмітив: «Професійне самовизначення передбачає не тільки пізнання молоддю власних можливостей, вимог професій, але й знань про те, де можна здобути омріяну професію чи спеціальність, які умови пропонують навчальні заклади, на що можна розраховувати по закінченні навчання».

Під час зустрічі учні мали можливість переглянути відео презентації, що дозволило розширити уявлення про заклад та про життя студентів коледжу під час навчання,а також з цікавістю розпитували про сам коледж, про умови вступу, вартість навчання тощо. 

На завершення молодь отримала інформаційно-іміджеву продукцію від Катеринопільської РФ ЧОЦЗ та Черкаського державного бізнес-коледжу.

Т.Кондратенко, директор

Катеринопільської районної філії Черкаського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь