A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Професійні локації

Дата: 10.05.2019 12:05
Кількість переглядів: 524

Фото без описуФото без описуФото без опису

6 травня 2019 року в місті Звенигородка відбувся міжрайонний профорієнтаційний захід для учнівської молоді під назвою «Професійні локації» В заході приймали участь понад 250 учнів з Лисянського, Звенигородського та Катеринопільського районів.

Перша локація була присвячена експрес тестуванню учнів на виявлення схильностей до певних професій. В цій локації було дуже багато бажаючих пройти тестування, комп’ютери не простоювали жодної хвилини. Кожен хотів дізнатися про професію, яка підійде саме йому.

В другій локації була презентація навчальних закладів: Багатопрофільний регіональний центр професійної освіти у Черкаській області (м. Ватутіне), Богуславське вище професійне училище сфери послуг (м. Богуслав) та Звенигородський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів (м. Звенигородка), які представляли такі робітничі професії, як бармен, кухар – кондитер, манікюрник, перукар, візажист. Ця локація теж викликала велике зацікавлення, бо можна було прийняти участь у майстер класах, зробити собі зачіску, спробувати смачний коктейль тощо.

І третя локація була кульмінацією всього заходу – інтелектуально-змагальний брейн-ринг «Калейдоскоп професій», в якому взяли участь команди «Black and white» м. Звенигородка, «Оба-на» смт Єрки та «8 спартанців» смт Лисянка.  Всі команди продемонстрували високий рівень обізнаності про професії та подарували вболівальникам масу позитивних емоцій та вражень. Змагання були запеклими, відрив між командами був мінімальний, але фортуна була більш прихильна до Звенигородської команди, яка й посіла перше місце. Друге місце зайняла команда із Катеринополя і почесне третє місце - команда Лисянського району.

Та головними у всьому заході « Професійні локації» були не призові місця в брейн-ринзі, а отримані знайомства, позитивний настрій та визначення майбутньої професійної спрямованості завдяки тестуванню та майстер класам учбових закладів.

 

Катеринопільська районна філія Черкаського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь