A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Співпраця з ОТГ триває

Дата: 29.07.2019 10:29
Кількість переглядів: 469

Фото без описуФото без описуФото без опису

Налагодження й розширення співпраці з об’єднаними територіальними громадами є одним із ключових завдань у діяльності Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Керівництвом та фахівцями районної філії систематично здійснюються виїзди в ОТГ з метою презентації послуг служби зайнятості, популяризації використання новітніх технологій та електронних сервісів служби зайнятості, таких як електронний кабінет роботодавця, електронний кабінет безробітного, електронна черга, тощо, роз’яснення чинного законодавства про зайнятість населення, надання профорієнтаційних консультацій, в т.ч. із застосуванням психодіагностичних методик.

Тож, 16 липня 2019 року директор Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Тетяна Кондратенко, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Вікторія Волошенюк провели виїзну робочу зустріч в Єрківській ОТГ. В рамках заходу вони зустрілись з головою об’єднаної територіальної громади Леонідом  Польовим  та головним спеціалістом відділу містобудування житлово-комунального господарства і благоустрою Андрієм Чумаком.

Під час зустрічі мова йшла про шляхи підвищення рівня зайнятості населення громади, організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру, заходи щодо сприяння служби зайнятості у працевлаштуванні та організації підприємницької діяльності жителів ОТГ, важливість легального оформлення роботодавцями найманих працівників, спектр послуг служби зайнятості. Досягнуто домовленості про участь фахівців служби зайнятості у виїзних заходах до територіальної громади.

В.Волошенюк, заступник начальника відділу надання соціальних послуг


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь