A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів Єрківської ОТГ!

Дата: 27.09.2019 09:45
Кількість переглядів: 475

                               

                      Вітаю Вас з професійним святом –  Всеукраїнським днем дошкілля.

      Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, коли формується особистість і закладаються основи здоров’я.

   Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

    Вихователь – у цьому слові сконцентровано все: вдача, фах, талант, майстерність, любов, снага, відданість. Наші вихователі – прекрасні і неповторні, суворі і уважні, поступливі і непохитні, спроможні радіти і бачити прекрасне, незважаючи на різні життєві обставини.

   Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

    Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей.

      Міцного здоров’я вам, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави.

З повагою

голова громади Л.О. Польовий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь