A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Знайомилися з професіями пожежно-рятувальної служби

Дата: 30.10.2019 16:28
Кількість переглядів: 441

Фото без описуФото без описуФото без опису

24 жовтня в рамках проведення акції «Випускник 2020» та з метою розширення уявлення учнівської молоді про світ професій, активізації молоді до пізнання їх змісту фахівцями Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості спільно з фахівцями Катеринопільського районного сектору Державної Служби Надзвичайних ситуацій у Черкаській області проведено професіографічну екскурсію для учнів 9-го класу Катеринопільського ліцею на базі 2-го державного пожежно-рятувального поста.

Екскурсію проводили заступник начальника – Москаленко Олександр Сергійович та провідний фахівець Любота Віталій Валентинович, які ознайомили школярів з історією виникнення пожежно-рятувальної служби в Україні, історією створення та діяльності Катеринопільського пожежно-рятувального поста, структурою організації, а також з такими професіями, як  пожежний-рятувальник, гірський рятувальник, водолаз, психолог. Крім того, діти отримали інформацію про навчальні заклади України, що займаються підготовкою фахівців різного профілю для рятувальних служб.

Під час проведення заходу учні змоги перевірити свої знання з основ пожежної безпеки: під час відповідей на поставлені питання, вони демонстрували обізнаність щодо видів вогнегасників та умов їх застосування. Також хлопці та дівчата приміряли  пожежне спорядження, ознайомилися з оснащенням пожежного автомобіля.

Всього участь у заході взяли 15 учнів.

                                                                  Провідний фахівець з

профорієнтації районної філії

О.Палубінський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь