A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Ліга професій

Дата: 30.10.2019 16:36
Кількість переглядів: 547

Фото без описуФото без описуФото без опису

23 жовтня команда учнів Єрківської загальноосвітньої школи приймала участь у міжрайонному півфіналі профорієнтаційного змагального заходу «Ліга професій», що проходив у м.Звенигородка.

Організаторами проведення такого заходу в рамках акції «Випускник 2020» були Черкаський обласний центр зайнятості спільно з Департаментом освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, відділом освіти Звенигородської РДА. Участь у заході, крім команди Катеринопільського району, також брали учнівські команди Звенигородського, Лисянського, Шполянського, Тальнівського  та Жашківського районів.

Пізнавальними та цікавими були презентації наступних навчальних закладів: ДНЗ Центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів – м. Звенигродка, БРЦПО у Черкаській області (відділення м. Ватутіно), ДНЗ «Лисянський професійний аграрний ліцей», які продемонстрували майстер- класи таких робітничих професій, як електромонтер, офіціант, бармен, плиточник-лицювальник. Молодь з цікавістю знайомилася з секретами професій, умовами навчання, технічним оснащенням навчальних закладів.

У проведенні змагань взяли участь учні 6 команд: «Панянки» - м.Звенигородка, «Знай наших» - м.Тальне, «Фортуна» - смт Єрки, «Ерудит» - смт Лисянка, «Грифіндор» - м.Шпола та «Нова нація» - м.Жашків.
Команди в жартівливій формі креативно шукали відповіді на питання «ким бути?», презентували та рекламували різні професії, проявили неабияку кмітливість та творчість у виконанні завдань.

Захід відбувся у жвавій та емоційно насиченій атмосфері, що підтвердило інтерес молоді до питань професійного самовизначення.

Бажаємо всім учасникам і надалі поповнювати багаж своїх знань, щоб зробити впевнений крок у професійне майбутнє та вдало обрати професію!

 

Директор Катеринопільської районної філії Черкаського ОЦЗ

Т.Кондратенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь