A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Клуб «Успішна жінка»

Дата: 18.12.2019 15:49
Кількість переглядів: 463

Фото без опису

9 грудня 2019 року на базі Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості (Філія) відбулось чергове засідання жіночого клубу під назвою «Успішна жінка», діяльність якого покликана допомогти безробітним жінкам сформувати позитивне ставлення до себе, підвищити власну самооцінку, скорегувати уявлення про себе та реалізуватися на ринку праці. У заході взяли участь 25 жінок різного віку.

Відкриваючи засідання клубу провідний фахівець з профорієнтації Олександр Палубінський зауважив: «Сьогодні багато жінок відчувають себе невпевненими, розчарованими у собі як особистості, як у професіоналі, а іноді і зневіреними в цілому у житті. Чому так відбувається? Насправді, причини найрізноманітніші, але ми з вами разом будемо вчитися долати бар’єри та впливати на своє життя».

Засідання клубу відбувається двічі на місяць у формі бесід та застосуванні тренінгових вправ, які допомагають учасницям підвищити рівень самооцінки та самовпевненості, сформувати мотивацію до успішного працевлаштування.

За результатами проведеного заходу жінки отримали практичні поради щодо позитивного ставлення до себе та корисний інформаційний матеріал.

 

Катеринопільска районна філія Черкаського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь