Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Презентація навчального закладу

Дата: 18.12.2019 15:51
Кількість переглядів: 532

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З метою сприяння професійному самовизначенню учнівської молоді та формування активної їх установки на самопізнання фахівцями Катеринопільської районної філії спільно з  представниками Багатопрофільного регіонального центру професійно-технічної освіти у Черкаській області 13.12.2019 було проведено зустріч з учнями 9-х класів Катеринопільського НВК№1 та Єрківської ЗОШ.

В ході зустрічі учні отримали інформацію про стан ринку праці та послуги служби зайнятості, ознайомилися за  правилами вибору професії та  поширеними помилками при виборі, переглянули слайд – презентацію навчального закладу. Школярі отримали можливість пройти тестування, яке дозволило пізнати їх професійну спрямованість та відповідно до отриманого результату - підходящі професії.

Провідний фахівець з профорієнтації Палубінський Олександр наголосив  на значенні свідомого вибору професії для подальшого професійного становлення особистості. Адже вдало обрана професія – це запорука працевлаштування, професійного росту та визнання фахівця в суспільстві.

Методист БРЦПО Фесун Інна презентувала професії, за якими навчальний заклад здійснює професійне навчання, ознайомила з умовами навчання та перспективами професійного розвитку.

Сподіваємося, що отримана в ході зустрічі інформація допоможе в майбутньому молоді обрати правильно професійний фах.

До участі у заході було залучено більше 70 дев’ятикласників.

                                                 Катеринопільська РФ Черкаського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь