A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

Дата: 25.02.2020 09:31
Кількість переглядів: 435

Фото без описуФото без опису

В рамках співпраці Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості з Катеринопільським районним військовим комісаріатом та з метою підтримки мобілізації та патріотичних настроїв населення  відбувся «Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України» для безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості.

Розпочав захід провідний фахівець з профорієнтації Олександр Палубінський, який ознайомив присутніх з ситуацією на ринку праці району та актуальними вакансіями. «На сьогодні служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання зайнятості безробітних з достойним рівнем оплати праці та дати можливість реалізувати професійні навики», - зазначив він у своїй промові.

Представник Катеринопільського районного військового комісаріату Жоломко Борис Григорович докладно розповів шукачам роботи про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та в резерв Збройних Сил України, до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Ознайомив з основними вимогами до посад та пільгами і гарантіями для військовослужбовців за контрактом.

Захід відвідали 20 осіб, кожен бажаючий мав можливість особисто поспілкуватися з представником  військомату  та детально ознайомитися з умовами контракту, розмірами грошового забезпечення і отримати відповіді на всі запитання.

 

                                       Малько Р., заступник директора районної філії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь