A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ЗАЙНЯТОСТІ – ЦЕ АКТУАЛЬНО!

Дата: 27.05.2020 10:55
Кількість переглядів: 443

У рамках розгорнутої урядової кампанії з детінізації зайнятості державна служба зайнятості робить свій внесок у загальну справу та прагне донести до сторін трудових відносин, що робота в легальному полі – це зручно й вигідно. Ми вбачаємо наше завдання в тому, щоб  врешті-решт змінити ставлення працівників і роботодавців до явища не задекларованої праці.
 

Проте, деякі роботодавці ігнорують зазначені права і норми, та віддають перевагу застосуванню праці без належного оформлення трудових відносин. За негативні наслідки такого «співробітництва» роботодавці мають завдячувати лише собі в разі розкрадання «найманцями» їхнього майна та коштів, недотримання правил трудового розпорядку та норм поведінки, не говорячи вже про якість виконуваних робіт через фактичну відсутність функціональних обов’язків.
 

Громадяни ж, які погодились працювати, не ознайомившись з наказом про прийняття на роботу, не переконавшись про зроблений запис до трудової книжки, ризикують працювати без відповідної оплати праці, не отримувати ніяких видів відпусток та інших соціальних гарантій, працювати понад встановлену норму тривалості робочого часу, очікувати раптове розірвання усіх домовленостей щодо продовження співпраці без всіляких підстав та пояснень тощо.
 

Шановні роботодавці!
 

Легалізуйте зайнятість населення та відмовтесь від виплати зарплат «в конвертах». Це дозволить не тільки детінізувати соціально - трудові відносини, але й забезпечити реальні соціальні гарантії найманим працівникам, максимально уникнути трудових конфліктів та спорів.
 

Закликаємо суб’єктів господарювання, що використовують працю найманих працівників, невідкладно належним чином зареєструвати відповідні трудові відносини. За порушення трудового законодавства контролюючі органи, у межах компетенції, застосовуватимуть заходи впливу.

 

З метою інформування про послуги служби зайнятості фахівці Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості залучають роботодавців до співпраці, організовують для них семінари, круглі столи, ярмарки вакансій тощо.
 

У зв’язку з введенням карантину та встановленням певних обмежень фахівці по взаємодії з роботодавцями  районної філії працюють в дистанційному режимі.
 

Інформацію про наявність вакансій просимо надавати засобами електронного зв’язку, через скриньки для прийому кореспонденції, а також через сервіс «Електронний кабінет роботодавця».
 

Наша електронна пошта: 2357@ckocz.gov.ua. У разі виникнення питань телефонуйте за номерами: (04742) 3-01-03, 3-00-64.
 

Користуйтеся відкритими онлайн-сервісами служби зайнятості:  https://www.dcz.gov.ua - веб-сайт Державної служби зайнятості
https://skills.dcz.gov.ua - Освітній портал служби зайнятості

 

Інформація про послуги служби зайнятості, що отримує роботодавець, стає в нагоді на шляху до легалізації трудових відносин.

 

Т.Кондратенко, директор

Катеринопільської районної філії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь