A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

У селищі Єрки Катеринопільського району підприємство ПРАТ «Промінь» отримало фінансову допомогу від держави

Дата: 07.07.2020 12:21
Кількість переглядів: 586

Одним із перших роботодавців з числа малого та середнього підприємництва Катеринопільщини, який вже отримав допомогу по частковому безробіттю на період карантину є ПРАТ «Промінь».

 

Підприємство спеціалізується на виробництві машин та устаткування для сільського та лісового господарства. «Наш завод виробляє на потребу сільгоспвиробників борони, котки, культиватори, агрегати глибокого розпушування, тощо. Продукція завжди користувалася попитом як серед місцевих фермерів, так і по всій Україні. Через оголошений карантин та епідемічні обмеження нам, як і багатьом іншим, довелося  скоротити  тривалість робочого  часу працівників, зменшити виробництво відповдно до попиту», – розповідає Павло Кулик.

 

Тож, дізнавшись про державну програму, яка орієнтована на допомогу роботодавцям для підтримки бізнесу та збереження робочих місць, а саме покриття витрат на зарплату працівникам, які тимчасово залишилися без роботи, роботодавець вирішив не зволікати та звернувся до Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості за консультацією.

 

Консультант роботодавця Вікторія Волошенюк, у телефонному режимі, детально поінформувала  роботодавця про порядок отримання цієї допомоги, а підприємство, у свою чергу, оперативно зібрало необхідний пакет документів. Результат – обласним центром зайнятості вже прийнято позитивне рішення про надання підприємству допомоги по частковому безробіттю на період карантину.Завдяки фінінсовій підтримці держави на ПРАТ «Промінь» збережено робочі  місця, 19 працівників отримують допомогу по частковому безробіттю.

 

Станом на 6 липня поточного року до районної філії надійшло від підприємців більше  50 пакетів документів для отримання допомоги по частковому безробіттю, у т. ч. й від 37 ФОПів, які не використовують найману працю. Черкаським обласним центром зайнятості вже прийнято 50 позитивних рішень про надання допомоги та профінансовано на загальну суму 203,8 тисяч гривень.

       

Держава продовжує фінансову підтримку малого та середнього бізнесу на період дії карантину.

 

 

Директор районної філії

Т.Кондратенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь