Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Пенсійний фонд нагадує про зміну графіків роботи Катеринопільського відділу обслуговування громадян

Дата: 04.08.2020 14:02
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

Пенсійний фонд нагадує про зміну графіків роботи

Катеринопільського відділу обслуговування громадян 

 

 

Головне управління Фонду в області нагадує, що прийом відвідувачів у всіх сервісних центрах області розпочинається о 10.00 і триває до 19.00 (у п’ятницю – до 17.45) без перерви на обід.

 

Зміни пов’язані з продовженням на території України карантину до 31 серпня цього року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

 

Фахівці головного управління Фонду також надають кваліфіковані консультації, зокрема, щодо можливості вирішення питань в онлайн-режимі через вебпортал електронних послуг (portal.pfu.gov.ua) та  відповідають на дзвінки, що надходять на телефони «гарячих ліній» сервісних центрів (https://www.pfu.gov.ua/ck/golovne-upravlinnya-pensijnogo-fondu-ukrayiny-v-cherkaskij-oblasti/) або головного управління Фонду в області:

(242) 2 31 67 – для цивільних пенсіонерів;

(0472) 54 43 55 – для пенсіонерів силових структур.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь