A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Інтернет можливості служби зайнятості

Дата: 27.01.2021 15:45
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

Інтернет можливості служби зайнятості

Одним із важливих засобів комунікації з населенням є активне впровадження в роботу служби зайнятості сучасних інформаційних технологій. Розвиток різноманітних телекомунікаційних мереж, включаючи глобальну мережу Інтернет, суттєво змінюють можливості комунікації з усіма учасниками ринку праці.

Враховуючи карантинні обмеження та можливості телекомунікаційних мереж фахівцями служби зайнятості впроваджено нову форму взаємодії з клієнтами через онлайн зв’язок.

Так 26.01.2021 фахівцями Катеринопільської районної філії було проведено черговий вебінар для безробітних на тему: «Електронні сервіси державної служби зайнятості». Метою проведення даного заходу було сприяння розширенню уявлення шукачів роботи щодо використання сервісів та їх можливостей. Так учасники вебінару дізналися про можливості, що пропонує сервіс «Електронний кабінет шукача роботи», «Платформа професійної орієнтації та розвитку кар’єри», «Моя професія консультаційна мережа» та «Освітній портал державної служби зайнятості». Всього участь у вебінарі взяли 7 осіб з числа безробітних. Варто зазначити, що користуватися сервісами можуть усі громадяни без обмежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь