A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Служба за контрактом в Збройних Силах України

Дата: 08.04.2021 10:37
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

Фото без опису

Служба за контрактом в Збройних Силах України

06 квітня в приміщенні Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар для безробітних з орієнтації на службу  за контрактом у Збройних Силах України за участю заступника військового комісару, начальника відділення рекрутингу та комплектації Катеринопільського районного територіального центру соціальної підтримки – Ігоря Кудимова.

 Метою семінару є проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед незайнятого населення щодо особливої форми зайнятості – проходження служби в ЗСУ за контрактом та укомплектування наявних вакантних посад. Як зазначив провідний фахівець Олександр Палубінський «Професійна самореалізація працівника може відбуватися не лише на підприємствах цивільних галузей, але й на об’єктах військового призначення та у військових частинах, адже багато цивільних професій є універсальними та можуть використовуватися для безперебійного функціонування військових підрозділів». Також він проінформував про ситуацію на місцевому ринку праці та наявність актуальних і перспективних вакансій.

Заступник військового комісару І. Кудимов детально ознайомив учасників семінару  з різними аспектами укладання контракту, віковими допусками до служби, матеріальним забезпеченням військовослужбовців та державними соціальними гарантіями, вакантними посадами військових частин, а також умовами оплати та особливостями несення служби в зоні проведення ООС.  Також ним було надано роз’яснення щодо умов проходження служби в резерві та її особливостей. На завершення всім учасниками були надані інформаційні буклети з питань укладання контракту на службу в ЗСУ.

            Всього участь у заході взяли 7 безробітних.

Катеринопільська районна філія ЧОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь