Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Секрети успішного резюме

Дата: 26.07.2021 12:32
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

 

 

Секрети успішного резюме

            21 липня фахівцем з профорієнтації Катеринопільської районної філії Палубінським Олександром було проведено профконсультаційний семінар для безробітних на тему: «Секрети успішного резюме», в ході якого безробітні  розширити навики самостійного пошуку роботи з використанням власного професійного резюме.

Спеціаліст зазначив: «Резюме – один з найефективніших засобів пошуку роботи. Яким би чином громадяни не шукали роботу – рано чи пізно вам запропонують надати резюме». Олександр Петрович надав безробітним детальні роз’яснення про види резюме, його структуру, особливості викладення окремих блоків. В ході заняття учасники активно обговорювали та ділилися думками щодо можливостей застосування резюме, досвідом при оформленні різних форм документів при працевлаштуванні, а також отримали можливість на практиці  скласти макет власного резюме. Саме практична частина заходу виявила, які саме труднощі  виникають у громадян при самостійному складанні цього документа. Надані фахівцем рекомендації дозволять у майбутньому уникнути перепон та створювати якісне та цікаве для роботодавця резюме.

Заступник директора районної філії

Р.Малько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь