Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Мовою цифр. Січень-липень 2021 року

Дата: 20.08.2021 10:38
Кількість переглядів: 380

Фото без описуВпродовж цього періоду послугами Катериноільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості скористалось 868 безробітних громадян, з яких більшеполовини складають жінки, третину - безробітня молодь віком до 35 років.

Чисельність безробітних, які отримували допомогу по безробіттю, становила 794 особи, що на 21% більше минулорічного показника.
За сприяння служби зайнятості знайшли роботу 347 безробітних, або 107,8% довідповідного періоду минулого року. Відроботодавців Катеринопільщини надійшло до служби зайнятості 439 вакансій, що на 3% менше,ніж у 2020 році.. В середньому  на одну вакансію претендувало 3 особи, якішукали роботу.Середнязаробітна плата по заявлених вакансіях в поточному році склала 7043,6 грн, що більше минулорічно гопоказника майже на 1300 грн.

Професійне навчання, зокрема і в Центрах професійно-технічноїосвіти ДСЗ, пройшли 12 безробітних. Про затребуваність профнавчання свідчить той факт, що 100% випускників працевлаштовуються за набутою спеціальністю.

З початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 38 осіб з числа безробітних.

        Профорієнтаційними послугами охоплено 897 осіб, в тому числі - 770 безробітних та 127 учнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь