A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ЄРКІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ПРОЄКТУ «ЗЕЛЕНА ПЛАНЕТА З МХП»

Дата: 05.11.2021 09:18
Кількість переглядів: 838

У липні ц.р. Благодійний фонд «МХП – Громаді» вчергове оголосив про початок реєстрації учасників Всеукраїнської екологічної акції з озеленення сільських територій «Зелена планета з МХП», що була запланована на нинішню осінь. Єрківська громада активно і з задоволенням долучилася до цієї екологічної акції та цими днями отримала від Фонду «МХП - Громаді» 120 безкоштовних саджанців туй, лип ,ялівцю, горіха, яблунь, ялин.

Єрківська селищна  рада висловлює щиру вдячність  Благодійному фонду «МХП - Громаді» за неймовірно корисний та чудовий задум і милосердя на благо громад, жителів усіх населених пунктів та всієї нашої України, а також усім, хто не пошкодував власних сил і часу задля того, щоб уберегти екосистему і примножити зелені шати нашого спільного дому – планети Земля.

ДОВІДКОВО.

Всеукраїнська екологічна акція з озеленення сільських територій «Зелена планета з МХП» здійснюється Благодійним фондом «МХП - Громаді» в межах підтримки програми сталого розвитку щодо збереження довкілля та розвитку суспільства і проводиться другий рік поспіль. Цього року Фонд «МХП - Громаді» закупив близько 16 400 саджанців і безкоштовно роздав їх громадам присутності МХП. Нагадаємо, торік було висаджено близько 15 000 саджанців. За задумом ініціаторів акції масове озеленення за результатами останніх досліджень науковців є найдоступнішим та одним із найефективніших способів боротьби зі змінами клімату, тож широке залучення до цього процесу громад допоможе у формуванні екологічної свідомості людей та бережного ставлення до довкілля.

 

Детальніша інформація та Положення про проєкт розміщено на сайті https://mhp.com.ua/uk/novyny-ksv/zelena%20planeta%20mhp

 

#Зелена_планета_з_МХП

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь