Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ЄРКІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ПРОЄКТУ «ЗЕЛЕНА ПЛАНЕТА З МХП»

Дата: 05.11.2021 09:18
Кількість переглядів: 856

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У липні ц.р. Благодійний фонд «МХП – Громаді» вчергове оголосив про початок реєстрації учасників Всеукраїнської екологічної акції з озеленення сільських територій «Зелена планета з МХП», що була запланована на нинішню осінь. Єрківська громада активно і з задоволенням долучилася до цієї екологічної акції та цими днями отримала від Фонду «МХП - Громаді» 120 безкоштовних саджанців туй, лип ,ялівцю, горіха, яблунь, ялин.

Єрківська селищна  рада висловлює щиру вдячність  Благодійному фонду «МХП - Громаді» за неймовірно корисний та чудовий задум і милосердя на благо громад, жителів усіх населених пунктів та всієї нашої України, а також усім, хто не пошкодував власних сил і часу задля того, щоб уберегти екосистему і примножити зелені шати нашого спільного дому – планети Земля.

ДОВІДКОВО.

Всеукраїнська екологічна акція з озеленення сільських територій «Зелена планета з МХП» здійснюється Благодійним фондом «МХП - Громаді» в межах підтримки програми сталого розвитку щодо збереження довкілля та розвитку суспільства і проводиться другий рік поспіль. Цього року Фонд «МХП - Громаді» закупив близько 16 400 саджанців і безкоштовно роздав їх громадам присутності МХП. Нагадаємо, торік було висаджено близько 15 000 саджанців. За задумом ініціаторів акції масове озеленення за результатами останніх досліджень науковців є найдоступнішим та одним із найефективніших способів боротьби зі змінами клімату, тож широке залучення до цього процесу громад допоможе у формуванні екологічної свідомості людей та бережного ставлення до довкілля.

 

Детальніша інформація та Положення про проєкт розміщено на сайті https://mhp.com.ua/uk/novyny-ksv/zelena%20planeta%20mhp

 

#Зелена_планета_з_МХП

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь