A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ПІДПРИЄМЦЯМИ ЄРКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 19.10.2023 10:54
Кількість переглядів: 91

РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ПІДПРИЄМЦЯМИ ЄРКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Про державну підтримку суб'єктів підприємництва, про можливості для розвитку бізнесу, про сприяння Державної служби зайнятості у відкритті власного справи йшлося під час робочої зустрічі, що нещодавно відбулася у Єрківській селищній раді для представників місцевого бізнесу.

Ініціатором інформаційного заходу виступив Катеринопільський  відділ Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Начальник відділу Світалана Найденко поінформувала присутніх насамперед про державну підтримку роботодавців, які працевлаштовують переселенців, створюють нові робочі місця для працевлаштування безробітних громадян, облаштовують робочі місця та працевлаштовують на них осіб з інвалідністю. Зокрема, ознайомила з порядками, що регулюють отримання роботодавцями компенсацій фактичних витрат на оплату праці прийнятих на роботу осіб з числа зареєстрованих безробітних та внутрішньо переміщених осіб.

Питання надання мікрогрантів для відкриття нового або розвитку діючого бізнесу за урядовою програмою «єРобота» розкрила заступник начальника відділу Тетяна Кондратенко. Вона наголосила, що отримати мікрогрант можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду підприємницької діяльності. Головною умовою урядової програми є створення нових робочих місць.

Голова Єрківської громади Леонід Польовий подякував представникам служби зайнятості за надану корисну інформацію та багаторічну співпрацю, в тому числі в організації громадських  робіт, як інструменту, що пом’якшує ситуацію на ринку праці та за відсутності необхідної кількості вільних робочих місць  тимчасово вирішує питання зайнятості. для безробітних громадян. Звертаючись до підприємців, які здійснюють діяльність на території громади Леонід Олексійович наголосив::«Все реально і можливостей чимало, головне бути активними і наполегливими, розвивати свою справу та створювати нові робочі місця. Орієнтуємось на розвиток. Робіть все можливе, що від вас залежить. Разом до перемоги».


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь