A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Запрошуємо скористатись можливістю професійного навчання за сприяння Державної служби зайнятості!

Дата: 15.03.2024 09:02
Кількість переглядів: 65

за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Звертаємо увагу, в Україні триває експериментальний проєкт для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Ці люди завдяки службі зайнятості можуть безкоштовно здобути новий фах, пройти перепідготовку або підвищити рівень кваліфікації, у тому числі на курсах цільового призначення. При цьому професійне навчання для осіб з інвалідністю внаслідок війни організовується згідно з рекомендаціями медико-соціальної експертної комісії.

Для проходження професійного навчання ветеран або особа з інвалідністю внаслідок війни звертається до найближчого центру зайнятості, де йому нададуть допомогу в оформленні заявки на навчання та ознайомлять з графіками формування навчальних груп за самостійно обраним фахом або програмою підвищення кваліфікації.

Більше інформації на сайті Державного центру зайнятості  https://is.gd/nAezlC

Переваги навчання у ЦПТО ДСЗ:

- широкий перелік напрямів навчання, за якими можливо отримати  необхідні, для успішного працевлаштування, компетентності;

- використання різноманітних форм та видів навчання;

- оптимальні терміни  навчання ( деякі короткотермінові курси підвищення кваліфікації тривають 6-12 днів);

- використання у освітньому процесі новітніх технологій (спеціалізованих програмних засобів навчального призначення, відеоуроків, інтерактивних технологій, елементів дистанційного навчання), які дають можливість підвищити рівень засвоєння матеріалу;

- можливість пройти індивідуальне навчання за професією.

Що ви отримаєте?

У ЦПТО ДСЗ можливо здобути професію, часткову кваліфікацію чи підвищити кваліфікацію, що сприятиме успішному працевлаштуванню, а також набути актуальних знань та навичок щодо започаткування власної справи.

У наших закладах професійної (професійно-технічної) освіти Ви можете: 

- отримати професійну підготовку за однією з ліцензованих професій, не маючи попередніх знань та досвіду;

- підвищити кваліфікацію за основною професією – отримаєте вищий розряд або категорію;

- пройти курси цільового призначення – вивчите окрему технологію, метод, рецептуру, матеріали, обладнання тощо. 

Для забезпечення доступності організовується навчання з використанням технологій дистанційного навчання. Під час навчання Ви отримаєте фінансову підтримку (тільки для зареєстрованих безробітних) – компенсування витрат на проїзд до закладу освіти, виплата матеріальної допомоги згідно з чинним законодавством, повне забезпечення усіма необхідними матеріалами.

Після закінчення професійно-технічного навчання та підвищення кваліфікації за напрямами підготовки слухачам присвоюється відповідна кваліфікація, розряд (категорія, клас) і видається свідоцтво про освіту державного зразка.

Більш детальну інформацію можна отримати в Катеринопільському відділі Звенигородської філії Черкаського ОЦЗ за Якщо Ви бажаєте отримати гідну роботу, розвинути необхідні навички, підвищити рівень своєї кваліфікації - скористайтеся можливістю отримати це завдяки якісному професійному навчанні в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (далі -ЦПТО ДСЗ).

ЦПТО ДСЗ – система спеціалізованих закладів освіти сучасного європейського рівня,які створені для ефективної підготовки висококваліфікованих робітників шляхом професійного навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації. Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється адресою: смт Катеринопіль, вул. Соборна,55а  або за телефоном: 063-358-25-89.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь