Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ЗВІТ За перше півріччя 2024 рік поліцейського офіцера Єрківської територіальної громади капітана поліції Савоніка Дмитра Борисовича

Дата: 19.07.2024 13:27
Кількість переглядів: 75

ЗВІТ

За перше півріччя 2024 рік

поліцейського офіцера Єрківської територіальної громади

капітана поліції Савоніка Дмитра Борисовича

Проєкт “Поліцейський офіцер громади” стартував на території Черкаської області наприкінці липня 2019 року підписанням  головами громад меморандуму про співпрацю із Національною поліцією України. В подальшому, після успішного проходження конкурсного відбору та навчання за спеціалізацією на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ мене було призначено на посаду поліцейського офіцера громади Звенигородського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області та закріплено за Єрківською територіальною громадою.

  18 лютого 2020 року у м. Черкаси на площі Б. Хмельницького за участі керівництва Національної поліції України, керівництва Черкаської обласної державної адміністрації, міжнародних партнерів та представників об’єднаних територіальних громад, які приєдналися до проєкту “Поліцейський офіцер громади”, відбулося офіційне представлення поліцейських офіцерів громад та вручення сертифікатів і ключів від службових автомобілів.

         Виявлено та задокументовано 45 адміністративних правопорушень:

  1. Ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками своїх батьківських обовязків)- 1 шт;
  2. Ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані алкогольного спяніння)-1 шт;
  3. Ст.124 КУпАП (Скоєння ДТП)-1 шт;
  4. Ст. 125 КУпАП (Інше порушення під час керування ТЗ)-1 шт;
  5. Ст. 176 КупАП ( Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для        його виготовлення)-6 шт;
  6. Ст. 178 КУпАП (Перебування в стані алкогольного сп'яніння в громадському місці)-10 шт;
  7. Ст. 122 КУпАП (Порушення водіями  ТЗ правил переїзду перехресть)- 1 шт;
  8. Ст. 121 КУпАП (Порушення водієм правил користування автомобілем)- 9 шт;
  9. Ст. 126 КУпАП (Курування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право користування таким транспортним засобом)- 12 шт;
  10. Ст. 183 КУпАП (Неправдивий виклик поліції)- 2 шт;
  11. Ст. 156 КУпАП (Продаж алкоголю без ліцензії)- 1 шт;

На обліку перебуває 14 осіб:

-5 осіб домашніх насильників;

-1 особа якій судом встановлено адміністративний нагляд;           

-3 сімей СЖО;

-5 раніше судимих осіб

Також за звітнім період було розшукано 1 неповнолітню особу, яка залишила своє місце проживання, та не повідомляли своє місце перебування.

            З метою підтримання публічної безпеки та порядку на території обслуговування мною здійснюється патрулювання території на постійній основі, як в денний, так і в нічний час, під час яких, не рідко, виявляються та документуються різного роду адміністративні правопорушення, а винні особи притягуються до відповідальності. До відпрацювань залучаються співробітники сектору поліцейської діяльності №1 Звенигородського районного відділу поліції та Звенигородського районного відділу поліції, внаслідок чого зменшилась кількість викликів поліції, скоєння крадіжок та інших правопорушень адміністративного та кримінального характеру.

За перше півріччя 2024 року, поліцейським офіцером громади обслуговано понад 35 викликів по лінії 102 та розглянуто  більше 100 звернень громадян.

На даний час проводиться робота по перевірці об’єктів критичної інфраструктури, перевірка та бесіди з переселенцями, поверхневі перевірки автомобілів з інших регіонів.

Головною ціллю як безпекових проектів так і плідної співпраці поліцейських з громадою та органами місцевого самоврядування є зниження правопорушень будь якого типу, створення безпекових осередків  на території громади та розвиток правової обізнаності серед населення, а тому як з місцевими жителями так і з учнями Єрківської ЗЗСО проводились відповідні зустрічі та бесіди.

           

 

 

Поліцейський офіцер громади відділу превенції

Звенигородського РВП ГУНП в Черкаській області

капітан поліції                                                                            Дмитро Савонік

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь