A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Інформація Катеринопільської державної податкової інспекції ГУДПС у Черкаській області про боржників зі сплати податків по Єрківській ТГ

Дані відображені в щоденному фіскальному звітному чеку.

Які дані будуть відображені у щоденному фіскальному звітному чеку (Z – звіті), сформованому ПРРО на наступний робочий день або через інший період у кілька днів за час відключення електроенергії, при використанні програмного забезпечення «ПРРО ДПС»?

08:28:29 10.03.2023

Граничные строки реестра ПН_РК

Які граничні строки реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних в ЄРПН протягом дії воєнного стану в Україні?

08:27:39 10.03.2023

Чи застос. ШС та пеня при самост. випр. платником податків помилок

Чи застосовуються штрафні санкції та пеня при самостійному виправленні платником податків помилок, що призвели до заниження податкового зобов’язання у звітних (податкових) періодах, що припадають на період дії воєнного стану?

09:07:54 09.02.2023

Чи може ФОП з пот. рах. сплач. податки

Чи може ФОП (у т. ч. яка перебуває на спрощеній системі оподаткування) з поточного рахунку, який відкрито для здійснення підприємницької діяльності, сплачувати податки та збори, нараховані такій особі як ФО – громадянину?

09:07:22 09.02.2023

Уступка грош. зобов. чи боргу

Чи дозволяється уступка грошового зобов’язання або податкового боргу платника податків третім особам?

09:06:58 09.02.2023

Чи є платником рентної плати

Чи є платником рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України СГ у разі отримання відомостей з Реєстру присвоєнь радіочастот, в яких вказані статуси: «задіяне присвоєння радіочастоти» та/або «заплановане присвоєння радіочастоти», «заявлене присвоєння радіочастоти», та за який звітний період вперше подається податкова декларація з рентної плати (в частині рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України)?

09:06:27 09.02.2023

Терміни подання подат. декларації з ПДВ

В які терміни подається податкова декларація з ПДВ особою, реєстрація платника ПДВ якої анулюється в інший день, ніж останній день календарного місяця?

09:06:25 09.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь