A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Інформація Катеринопільської державної податкової інспекції ГУДПС у Черкаській області про боржників зі сплати податків по Єрківській ТГ

Відображ. суми списаної заборгованості _4 ДФ

Яким чином у додатку 4ДФ до Розрахунку відображається сума списаної заборгованості, за якою минув строк позивної давності, що обліковувалася у ЮО, якщо дана заборгованість була списана на користь ФО – боржника?

09:50:29 02.02.2023

В яких випадках не підлягає оподаткуванню ПДФО та включенню до річної декларації про майновий стан і доходи дохід ФО від продажу інвестиційного активу?

В яких випадках не підлягає оподаткуванню ПДФО та включенню до річної декларації про майновий стан і доходи дохід ФО від продажу інвестиційного активу?

09:50:05 02.02.2023

Адмінвідповід.платник ЄВ

Чи застосовуються адміністративна відповідальність до платників єдиного внеску – страхувальників (у тому числі ФОП та осіб, що провадять незалежну професійну діяльність, які не використовують найману працю) за порушення законодавства по єдиному внеску у період дії воєнного стану в Україні?

09:49:59 02.02.2023

Безнадійний податковимй борг

Що вважається безнадійним податковим боргом та як здійснюється його списання, в тому числі, у період дії воєнного стану в Україні?

09:48:10 02.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь