A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Інформація Катеринопільської державної податкової інспекції ГУДПС у Черкаській області про боржників зі сплати податків по Єрківській ТГ

Чи сплач. податок на нерух. майно до дати оформл.

Чи сплачується податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за період до дати оформлення прав власності (користування) спадкоємцями, у разі смерті ФО – власника об’єкта нерухомості?

08:53:55 03.07.2023

Як пл. под. на прибуток здійсн. підтвердж. сум витрат

Як платник податку на прибуток, який не збільшує фінансовий результат до оподаткування згідно з підпунктами 140.5.4 та 140.5.5 прим.1 п. 140.5 ст. 140 ПКУ, здійснює підтвердження сум витрат/доходів по операціях з нерезидентами за цінами, визначеними за принципом «витягнутої руки» відповідно до процедури, встановленої ст. 39 ПКУ, та в який термін?

08:53:34 03.07.2023

Чи вкл. сума доб. витрат на відрядж до країни з візою

Чи включається сума добових витрат на відрядження до країни, в’їзд громадян України на територію якої здійснюється за наявності візи (дозволу на в’їзд), до оподатковуваного доходу платника податку у разі відсутності у паспортному документі відмітки прикордонної служби України про перетин кордону, але за наявності в ньому відмітки іноземної держави, транспортних квитків, що підтверджують дати перетину кордонів?

08:52:57 03.07.2023

Чи заст. ШС та пеня за поруш.у період ВС термінів сплати.

Чи застосовуються штрафні санкції та пеня за порушення у період воєнного стану термінів сплати (перерахування) узгоджених сум грошових зобов’язань з плати за землю (земельного податку та/або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності) до платника ЄП третьої групи за ставкою 2 відс. доходу?

08:50:59 03.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь