A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Інформація Катеринопільської державної податкової інспекції ГУДПС у Черкаській області про боржників зі сплати податків по Єрківській ТГ

Чи потрібно отрим. окремі ліцензії для маг. і кафе в одн. будівлі

Чи потрібно отримувати окремі ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями СГ, який має магазин та кафетерій (буфет, ресторан тощо), що знаходяться в одній будівлі, але в окремих приміщеннях?

10:12:23 11.07.2023

Чи оподатк. ПДФО вартість роздрукованого ел. проїзн. квитка

Чи оподатковується ПДФО вартість роздрукованого електронного проїзного квитка на залізничному транспорті, за умови, що оплата була здійсненна через мережу Інтернет, що відшкодована роботодавцем працівнику, який перебував у відряджені?

10:11:39 11.07.2023

Чи нарах. ШС та пеня за поруш. строків сплати подат. зобов

Чи нараховуються штрафні санкції та пеня за порушення строків сплати податкового зобов’язання з акцизного податку, якщо платник податку не сплатив вчасно податкове зобов’язання, задеклароване в податковій декларації акцизного податку, а погашення податкового боргу відбулося внаслідок подання уточнюючої декларації щодо зменшення суми раніше нарахованих зобов’язань?

10:10:11 11.07.2023

Чи може СГчерез ЕК заяву та док. для переоф. ліцензії

Чи може СГ подати через Електронний кабінет заяву та документи для переоформлення ліцензії на право оптової чи роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах у разі зміни відомостей, зазначених у виданій ліцензії (найменування ЮО або прізвища ФО, місцезнаходження або місця проживання, адреси місця торгівлі в зв’язку з перейменуванням населеного пункту, вулиці тощо)?

10:09:30 11.07.2023

Чи вкл. до оподаткованого доходу сума боргу

Чи включається до оподаткованого доходу сума боргу, яка анульована кредитором до закінчення строку позовної давності, та за якою ознакою доходу відображається анульований борг у додатку 4ДФ до Розрахунку?

10:08:51 11.07.2023

Чи зобов. ФО под. деклар. при продаж. нерух.

Чи зобов’язана ФО, яка отримала доходи від продажу об’єктів нерухомого та/або рухомого майна, які не підлягають оподаткуванню, подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи та відображати їх у графі 4 розд. І та графі 4 розд. ІІ додатка Ф4, за умови відсутності інших підстав для її подання?

10:08:40 11.07.2023

Чи вкл. до розр. заг.міс. доходу ФО продаж власної сг.

Чи включається до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу ФО дохід від продажу іншим ФО власної сільськогосподарської продукції (крім тваринництва), вирощеної на власній земельній ділянці, зокрема, квітів?

10:07:08 11.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь