A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Інформація Катеринопільської державної податкової інспекції ГУДПС у Черкаській області про боржників зі сплати податків по Єрківській ТГ

Виправл. помилки в деклар з подат. нерух. СГ

Яким чином СГ, який має об’єкти нерухомості, розташовані на територіях, підпорядкованих різним територіальним громадам, що обслуговуються різними контролюючими органами, може виправити помилку в декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (далі – Декларація), після граничного терміну її подання у разі невірно вказаного коду за КАТОТТГ території територіальної громади, та яка відповідальність передбачена у разі подання Декларації з невірно вказаним кодом за КАТОТТГ?

08:42:12 03.07.2023

Як здійснюється взяття на облік ФОП

Як здійснюється взяття на облік ФОП, яка протягом року вдруге зареєструвалася у державного реєстратора, але у контролюючих органах ще не була знята з обліку?

08:59:56 19.06.2023

Як ФОП ЄП 2 відс. перейти на гр. ЄП відмінну від застос

Як ФОП, яка перебуває на спрощеній системі оподаткування зі сплатою ЄП за ставкою 2 відс. доходу, перейти на групу платника ЄП (ставку ЄП), відмінну тій, яку застосовувала до обрання особливостей оподаткування?

08:59:54 19.06.2023

Чи потрібно завіряти печаткою банку роздруковану платіж

Чи потрібно завіряти печаткою банку роздруковану платіжну інструкцію, сформовану в електронній формі, або надавати інші розрахункові документи з метою підтвердження понесених платником податку сум витрат при реалізації ним права на податкову знижку, якщо сплату здійснено дистанційно через банківські сервіси Приват 24, Ощад 24/7 інші?

08:58:59 19.06.2023

Чи повинні ФОП пл. ЄП спл. зем податок у разі припин д_ті

Чи повинні ФОП – платники ЄП – власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) (землекористувачі, яким відповідно до закону надані у користування земельні ділянки державної та комунальної власності на правах постійного користування) сплачувати земельний податок у разі тимчасового припинення господарської діяльності?

08:57:26 19.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь