A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Інформація Катеринопільської державної податкової інспекції ГУДПС у Черкаській області про боржників зі сплати податків по Єрківській ТГ

Дата сплати оренд. плати за зем. діл.

З якої дати сплачується орендна плата за земельні ділянки державної і комунальної власності: з дня підписання договору оренди земельної ділянки чи з дня державної реєстрації права оренди земельної ділянки?

09:59:53 11.07.2023

Відповід. за непод. за себе ФОП звітн. по ЄВ

Яка передбачена відповідальність за неподання, або несвоєчасне подання за себе ФОП, особами, які провадять незалежну професійну діяльність, та членами фермерського господарства звітності по єдиному внеску у складі звітності з ПДФО (ЄП) в тому числі у період військового стану?

09:58:58 11.07.2023

Відповід. до СГ у разі якщо контр. стрічку не надруковано

Яка застосовується відповідальність до СГ у разі якщо контрольну стрічку не надруковано або не створено в електронній формі на РРО або виявлено спотворення даних про проведені розрахункові операції, інформація про які міститься на такій контрольній стрічці?

09:57:50 11.07.2023

Відображ. обсягу оподатк. прибутку в деклар.

Як в Податковій декларації з податку на прибуток підприємств нерезидента, який проводить діяльність через постійне представництво, відобразити обсяг оподатковуваного прибутку постійного представництва, розрахований відповідно до положень ст. 39 ПКУ (у т. ч. постійного представництва, яке не здійснює контрольовані операції)?

09:57:26 11.07.2023

Відповід. за несвоєчасне под. звітності ТЦ

Яка відповідальність передбачена за неподання або несвоєчасне подання платником податків податкової звітності (крім звіту про контрольовані операції та/або документації з трансфертного ціноутворення, тощо) відповідно до ст. 120 ПКУ?

09:56:33 11.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь